RESERVA LA TEVA ESTADA

Business
meeting point

espais per reunions d’empresa

Reunions professionals a l’Hotel Vall de Bas

Tots els nostres espais estan dissenyats per a oferir comoditat i funcionalitat, fent útils i confortables les hores de treball. Dissenyem espais perquè les seves reunions professionals siguin tot un èxit. Disposem de diferents sales i espais exteriors equipats amb tota la comoditat i la darrera tecnologia.

L’hotel ofereix una atenció personalitzada per a les reunions d’empresa, convencions, congressos,i presentacions de producte, facilitant- los el millor per aconseguir els seus objectius.

Coffee Corner: cafetera autoservei

Servei d’esmorzar
durant els breaks

Material d’oficina
i per fer projeccions

Menús especials
per empreses

Sales de
reunions

Disposem de diferents espais per celebrar les seves reunions. Disposen de climatització independent, permeten connexió Wi-Fi i compten amb els millors
equips audiovisuals.

Restaurant

Dinars d’empresa en un ambient elegant i relaxat, amb propostes de menús adpatades a les diferents istuacions; des d’un àpat lleuger a un menú desgustació de productes del territori.

Espais nobles

També posem a disposició de la teva empresa els espais nobles de l’hotel, per a trobades en grup reduït o més informals.

Allotjament

Les nostres habitacions i allotjaments tenen totes les comoditats per descansar durant les estades d’empresa. També comptem amb una àmplia zona d’aparcament.